Pécsi Tudományegyetem

BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KAR
TÖRTÉNETTUDOMÁNYI INTÉZET
7624 PÉCS, RÓKUS U. 2

 

Lehet még jelentkezni TANSZÉKI KIRÁNDULÁSRA! (regeszet.btk.pte.hu)

Nyomtatóbarát változatPDF változat

 

RÉGÉSZET TANSZÉKI KIRÁNDULÁS

 

   Kedves Hallgatók!

 

Az április 28-29-ére szervezett tanszéki kirándulásra további érdeklődőket is szeretettel várunk, hely van a buszban és a szálláson is még 15 főnek!

A jelentkezéshez fel kell iratkozni a Vitári Adrinál található listára (LEGKÉSŐBB április 25-e keddig vagy jelezni a soos.eszter@pte.hu címen) és vállalni, hogy a busz költségeihez akkor is hozzájárul az illető, ha végül mégsem tud részt venni a programon.

 

Útvonal:

Április 28. (Péntek): reggel 8:30 Pécs, Vasútállomás – Mecseknádasd (Szent István kápolna, Schlossberg) - Lussonium/Dunakömlőd (római kori erőd, régészeti park) – szállás Pakson

Április 29. (Szombat): Paks – Ozora, várkastély – Szekszárd (Wosinszky Mór Múzeum állandó régészeti kiállítás és látványtár) – hazautazás Pécsre az esti órákban

Szállás:

Energetikai Szakgimnázium és Kollégium, 7030 Paks, Gagarin u. 3. (2900 Ft/fő)

https://www.eszi.hu/kollegium

Utazás: Bérelt autóbusszal (kb. 5000 Ft/fő)

Étkezés:

Április 28. péntek: egyénileg (mindenki hozzon magával hideg élelmet, boltba menni csak este lesz lehetőség Pakson)

Április 29. szombat: menza ebéd közösen Szekszárdon

 

A gyors ügyintézés érdekében péntek reggel MINDENKITŐL beszedünk 10 000 HUF összeget, melyből fizetjük a buszbérlést, a kollégiumi szállást, az ozorai belépődíjat és a szombati ebédet. A megmaradt összeget természetesen arányosan visszaosztjuk. Vagy elmulatjuk/kiránduljuk, igény szerint.

 

Soós Eszter

 

Képtalálat a következőre: „lussonium”Képtalálat a következőre: „ozorai vár”Képtalálat a következőre: „szekszárd látványtár”